Bra digitala lösningar för ert företag

Att kunna arbeta med olika digitala enheter på ett integrerat och säkert sätt är idag ett krav för många företag. Men förväntningarna och kravbilden på hur ni använder digitala tjänster är kontinuerligt uppdaterad. Därför är det viktigt att ha en modern och anpassad lösning till ert företag.

Arbeta säkert via molnet

Att arrangera ett nätverk lokalt på kontoret har traditionellt varit ett bra sätt att arrangera arbetsplatsens datorer, skrivare och övriga elektronik. Samma funktionalitet åstadkommer ni genom att flytta nätverket till molnet, det är då inte längre bundet till en plats. Lagringsutrymme och åtkomst till program sker smidigt oavsett var du befinner dig och är inte längre knutet till användarenheter på kontoret.

Vid en övergång från ett äldre nätverk till molnbaserat vill ni behålla det som fungerade väl och samtidigt bygga ut tjänster som kan förbättra verksamheten. Med transformation kan ett eller flera befintliga system flyttas till en modernare molnbaserad bas. Det är även möjligt att flytta en digital arbetsmiljö i sin helhet till molnet.

När ett företag behandlar känslig kundinformation eller är måna om sekretess runt sin verksamhet är IT-säkerhet en hög prioritet. Att uppdatera den digitala miljön innebär i allmänhet en förbättrad säkerhet, men flyttprocessen kan även innebära risker. Hitta din hjälp online för expertråd och individuellt anpassade offerter inom området.