Gör din mobil personlig

kvinna med mobil i fodral

Mobilen är mer än någonsin ett sätt att uttrycka sig själv. Detta samtidigt som allt färre modeller totalt dominerar den internationella mobilmarknaden. Hur gör man då för att genom mobilen kunna visa vem man är utan att behöva kompromissa på kvalitet eller funktionalitet?

Mjukvaran

På Android kan man som användare göra extremt stora förändringar gällande operativsystemets utseende och funktion. Genom att installera nya så kallade ”Launchers” så kan man helt förändra hur man interagerar med sin mobiltelefon. Trots att iPhone och iOS inte erbjuder riktigt dessa möjligheter så finns det många andra saker man kan göra. Att ta sig tid för att sortera hur apparna är organiserade visar dina prioriteringar och tillsammans med en vacker bakgrund så är upplevelsen färdigställd.

Fodral

När det gäller iPhone tillbehör så är fodralen och skalen utan tvekan herren på täppan. Antingen så väljer man bland de otroligt stora utbudet på färdiga skal som finns eller så tar man och utnyttjar möjligheten att designa egna. Genom ”designa eget skal”-tjänster kan man nämligen sätta sin personliga prägel på exakt hur fodralet man har skall se ut. Det hela kan handla om något så enkelt som att sätta sitt namn på det till att visa upp sin bästa bild på barnen. Det hela görs dessutom via ett enkelt webbgränssnitt så att vem som helst kan göra det.