Praktiska mobiltillbehör du borde ha

Mobilen är en av de få saker som följer med oss praktiskt taget var vi än beger oss. Det är ju därför inte förvånande att det finns så många olika mobiltillbehör man kan skaffa. Här tänkte vi tipsa om några av de mest praktiska tillbehören och varför du borde ha dem.

PopSocket

PopSocket formligen exploderade på marknaden för något år sedan och har blivit något som fler och fler använder till mobilen. Det är mer eller mindre bara en liten hållare som kan dras ut eller styras ihop med en sorts teleskopfunktion. Anledningen till varför den är så praktiskt är helt enkelt att du får ett oslagbart enhandsgrepp om mobilen med den. Att den sedan även kan fungera som ett stöd och hålla mobilen upprätt är förstås också en bonus.

Sportarmband

Sportarmbandet är något som funnits länge och idag går att hitta i flera olika utformningar, men många har fortfarande inte köp ett än. Som namnet antyder är det ju självfallet något som riktar sig till med fysiska aktiviteter. Men då vi alla borde inkludera ett par riktiga träningspass varje vecka är det ju fortfarande något som riktar sig till vanliga Svensson lika mycket som professionella idrottare.

Bluetooth hörlurar

Hörlurar är en självklarhet för alla idag. Men det är fortfarande många som inte insett fördelarna med ett par bluetooth hörlurar över de vanliga med sladd. Vi rycker ut och stoppar in dem så ofta att vi riskerar nöta ned både hörlurarna och själva mobilen. De flesta av oss kan nog minnas när vi ryckte ut ett par hörlurar och kabeln gick sönder. Detta är något du slipper helt och hållet med ett par bluetooth hörlurar. Enda nackdelen med dem är ju att man måste komma ihåg att även ladda dem emellanåt.

Mobilobjektiv

Om du som så många andra älskar att ta foton med din mobil, bör du verkligen utforska möjligheterna med ett separat objektiv du kan använda med kameran. Dessa kan fungera mycket som objektiven till systemkameror för att ge nya effekter och egenskaper till dina bilder.

Trådlös laddare

Alla vet nog hur irriterande det kan vara med laddningskablar. Och de flesta känner nog igen sig vid att ha glömt att kabeln sitter i och sedan försöka gå iväg med mobilen ändå. Med med en trådlös laddare blir detta bara ett minne blott. Dock så stödjer inte alla modeller trådlös laddning, så se till att kolla upp detta innan du beställer en.