Reklam för företaget på mössan

Marknadsföring kan numera ske på en rad olika sätt. Inte minst har den digitala marknadsföringen med annonser hos sökmotorer och på sociala medier vuxit sig stark på senare år. Men traditionell marknadsföring står sig fortfarande stark. I den här texten tittar vi lite närmare på området.

Profilprodukter

Att kunna dela ut profilprodukter när du träffar en kund eller potentiell kund innebär en rad fördelar, ta en titt här. Kunden kommer ihåg ditt varumärke och får en positiv känsla kring det tack vare att han eller hon fick något gratis.

Samtidigt innebär det såklart en kostnad att ta fram och köpa in profilprodukter. Medan annan marknadsföring kan vara i princip gratis tills du väl hittat en kund. Exempelvis kan du välja att bara betala för de kunder som klickar på dina annonser på nätet. Eller till och med att bara betala för de klick som leder till köp.

Populära mössor

Visste du att det hemstickade plagget blev årets julklapp 2022? För dig som tänker satsa på profilprodukter är det bra att ha koll på modet. Exempelvis kan du kolla upp vilka mössor som är populära just nu. På det sättet ökar du chanserna att din potentiella kund blir glad för produkten.